YouTube Video posnetki se nalagajo počasi. Kako to popraviti?

YouTube Video posnetki se nalagajo počasi. Kako to popraviti?

Videoposnetki v YouTubu se nalagajo počasi. Kako naj YouTube hitreje nalaga videoposnetke?

YouTube, ki so ga leta 2005 ustvarili nekdanji zaposleni v PayPalu, je najbolj priljubljena platforma za izmenjavo videoposnetkov, na kateri lahko ljudje gledajo in nalagajo videoposnetke, ustvarjajo lastne profile in kanale, videe »Všeč mi je«, komentirajo in delijo videoposnetke ter se naročijo na druge uporabnike YouTuba / kanali itd. Prvi video je bil na YouTube naložen leta 2005, le nekaj mesecev po tem, ko je bil YouTube ustvarjen. Ta prvi video so si ogledali več kot štiri milijone krat.

Kljub svoji priljubljenosti imajo uporabniki včasih težave z gledanjem videoposnetkov v YouTubu. Ena od teh težav je, da YouTube deluje počasi - videoposnetki se predpomnijo predolgo, kar se lahko zgodi tudi pri hitri internetni povezavi. Za to težavo obstaja več razlogov: težave s preusmerjenim strežnikom YouTube z usmerjevalnikom ali internetna povezava. Mogoče obstajajo tudi težave z brskalnikom, kot je zastarela programska oprema brskalnika ali povezani vtičniki.V tem članku opisujemo več postopnih rešitev za reševanje počasnega delovanja / nalaganja YouTube.

kako popraviti nalaganje YouTube počasi -

Kazalo:

Dienstregistrierung fehlt oder beschädigt Windows 7 64 Bit

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Blokiraj distribucijska omrežja za vsebino

CDN (Content Distribution Network) je omrežje proxy strežnikov in z njimi povezanih podatkovnih centrov. Namen CDN je zagotoviti visoko razpoložljivost in zmogljivost. Z drugimi besedami, ta storitev pospešuje dostavo vsebine uporabnikom, ki obiskujejo spletna mesta s svetovnim dosegom in običajno velikim prometom. Ko gledate video v YouTubu, ga običajno priskrbi CDN in ne YouTube neposredno. Prikazali smo, kako blokirati dva obsega naslovov IP za te CDN-je, kar pomeni, da boste blokirali CDN-je, s čimer boste prisilili YouTube, da zagotavlja videoposnetke neposredno iz samega YouTuba. Najprej odprite povišan ukazni poziv. Tip 'ukazni poziv' v Iskanju in z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' rezultat. Izberite 'Zaženi kot skrbnik' iz spustnega menija.

blokiraj distribucijska omrežja vsebine 1. korak

V ukazni poziv vnesite ta ukaz (od tu uporabite kopiranje in lepljenje): 'netsereh advfirewall firewall add rule name = 'YouTubeTweak' dir = v akciji = block remoteip = 173.194.55.0 / 24,206.111.0.0 / 16 enable = yes' . Pritisnite Enter na tipkovnici, da izvršite ukaz in pravilo bo dodano. Ko končate, zaprite ukazni poziv in preverite, ali to izboljšuje delovanje YouTube. Če želite odstraniti dodano pravilo, odprite ukazni poziv kot skrbnik in vnesite ta ukaz: 'netsh advfirewall firewall delete rule name name = 'YouTubeTweak'' .

blokiraj omrežja za distribucijo vsebine 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Himbeer Pi 4 os

Počisti predpomnilnik brskanja

Zgodovina brskanja je sestavljena iz zapisov spletnih strani, ki ste jih obiskali v preteklih brskalnih sejah, in običajno vključuje ime spletnega mesta in ustrezen URL. Med sejo brskanja se shranijo tudi druge komponente zasebnih podatkov, kot so predpomnilnik, piškotki, shranjena gesla itd. Brisanje podatkov brskanja lahko pomaga pospešiti YouTube, če se nalaga počasneje kot običajno. Tukaj prikazujemo, kako počistiti predpomnilnik brskalnika Google Chrome. Če želite počistiti podatke brskanja v brskalniku Google Chrome, kliknite tri pike v zgornjem desnem kotu in izberite 'Več orodij', in nato kliknite 'Počisti podatke brskanja ...' .

počisti predpomnilnik brskanja 1. korak

V oknu Počisti podatke brskanja izberite, katere podatke želite odstraniti iz predpomnilnika brskalnika Google Chrome, in kliknite 'POČISTI PODATKE' . Zaprite Chrome in ga znova odprite. Obiščite YouTube in preverite, ali se zmogljivost izboljša.

2. korak predpomnilnika brskanja

[Nazaj na kazalo]

Die besten Linux-Distributionen für Netbooks

Spremeni URL

Enotni lokator virov (URL) se običajno uporablja kot sklic na spletne strani. URL-ji se nahajajo v naslovni vrstici brskalnika. Primer bi lahko bil videti tako: http://www.urlexample.com/index.html . URL je sestavljen iz treh delov: imena gostitelja protokola in imena datoteke. Eden od načinov za hitrejše nalaganje videoposnetkov v YouTubu je sprememba URL-ja v YouTubu. Če na primer poskušate gledati video z URL-jem https://www.youtube.com/watch?v=rs40yxHjTxQ , morate spremeniti URL v https://ca.youtube.com/watch?v=rs40yxHjTxQ . Preprosto zamenjajte 'www' z 'to' . Nekateri uporabniki trdijo, da ta rešitev deluje dobro, zato priporočamo, da jo preizkusite.

[Nazaj na kazalo]

Die Codeausführung kann nicht fortgesetzt werden, da msvcp100.dll

Spremenite kakovost videa

YouTube samodejno prilagodi kakovost videoposnetkov, ki jih gledate. Če je hitrost internetne povezave počasna, bo prikazan video nižje kakovosti in obratno. Kakovost videoposnetka lahko nastavite tudi ročno. Poskusite predvajati videoposnetke v nastavitvah nižje kakovosti in preverite, ali to rešuje težavo. Če želite spremeniti kakovost videoposnetka, preprosto kliknite gumb Nastavitve (spodnji desni kot) in izberite 'Kakovost' .

spremenite kakovost videa 1. korak

Zdaj izberite nastavitev, ki je nižja od trenutne kakovosti videoposnetka, na primer 144p, 240p ali 360p, in preverite, ali se nalaganje videoposnetkov v YouTubu izboljša.

spremenite kakovost videa 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Posodobite spletni brskalnik

Če uporabljate zastareli spletni brskalnik, je morda prišlo do težav z združljivostjo. Najnovejši brskalnik in z njim povezani vtičniki zagotavljajo boljšo zmogljivost in uporabniško izkušnjo. Če posodabljate brskalnik, bi lahko tudi brskalnik deloval bolj gladko. Priporočamo, da preverite, ali uporabljate najnovejšo različico brskalnika. To opisujemo za uporabnike brskalnika Google Chrome. Odprite Google Chrome in v zgornjem desnem kotu kliknite tri pike, izberite 'Pomoč', in nato kliknite 'O Google Chromu' .

posodobite svoj spletni brskalnik 1. korak

Videli boste trenutno različico brskalnika in če je najnovejša. V nasprotnem primeru se prikaže obvestilo, v katerem je predlagano, da posodobite Chrome. Če obvestila ni, je vaš brskalnik že posodobljen na najnovejšo različico. Posodobite spletni brskalnik, znova obiščite spletno stran YouTube in zaženite kateri koli video, da preverite, ali težava še vedno obstaja.

Was ist ein DNS-Serverfehler?

[Nazaj na kazalo]

Zaprite odprte zavihke

Preveč odprtih zavihkov v spletnem brskalniku lahko povzroči slabe hitrosti nalaganja videoposnetkov v YouTubu. Možno je, da vaš računalnik ne more upravljati vseh odprtih zavihkov hkrati, še posebej, če je odprtih več zavihkov YouTube (ali drugih spletnih mest z video vsebino). V tem primeru zaprite vse dodatne zavihke in preverite, ali težava še vedno obstaja.

Upamo, da bo vsaj ena od teh rešitev odpravila težavo in zdaj boste lahko brez težav gledali videoposnetke v YouTubu. Če poznate kakšno drugo rešitev, jo delite s komentarjem v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako naj YouTube hitreje nalaga videoposnetke:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije