Izbrani ste bili za testiranje prevar iPhone 9

Kako odstraniti program, ki ste ga izbrali za preizkušanje prevara iPhone 9 - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izbrani ste bili za preizkus navodil za odstranitev iPhone 9

Kaj ste izbrali za preizkus iPhone 9?

'Izbrani ste bili za preizkus iPhone 9' je prevara, ki jo prikazujejo različna zavajajoča spletna mesta. Uporabniki se s tem sporočilom običajno srečajo nenamerno - preusmerijo jih vsiljivi oglasi (ki jih prikažejo zlonamerna spletna mesta) ali potencialno neželeni programi (PUP). Raziskave kažejo, da se številni PUP brez dovoljenja vdrejo v sisteme in poleg tega prikazujejo vsiljive oglase, zbirajo občutljive podatke in (včasih) izvajajo neželene procese v ozadju.

Ti„Izbrani ste bili za preizkus iPhone 9“ je zelo osnovna prevara. Sporočilo trdi, da je imel uporabnik srečo, da je bil izbran za testiranje na novo izdanega iPhona 9, vendar morajo uporabniki, preden prejmejo telefon, izpolniti anketo, sestavljeno iz štirih vprašanj. Očitno je, da je to goljufija. Prvič, iPhone 9 ne obstaja. iPhoneu 8 je sledil iPhone X - Apple še nikoli ni izdal 9. modela. Poleg tega nobeno podjetje takšnih daril ne bi dalo v zameno za izpolnitev preproste ankete. 'Izbrani ste bili za preizkus iPhone 9' je očitna prevara. Spletna mesta, ki prikazujejo to sporočilo, se uporabljajo za zbiranje različnih podatkov (npr. IP-naslovi obiskovalcev itd.) In ustvarjajo prihodek tako, da obiskovalce prevarajo, da izpolnijo ankete. Zaradi tega prezrite sporočilo 'Izbrani ste bili za preizkus iPhone 9' in takoj zapustite ta spletna mesta. Upoštevajte, da nekatera spletna mesta uporabljajo skripte, ki uporabnikom preprečujejo, da bi zaprli zavihke / okna brskanja. V teh primerih zaključite brskalnik prek upravitelja opravil ali preprosto znova zaženite sistem. Upoštevajte pa, da je zelo pomembno, da po ponovnem zagonu brskalnikov NE obnovite prejšnje seje. Če obnovite prejšnje seje, se bodo znova odprla spletna mesta za prevarante.

Mladički pogosto prikazujejo različne vsiljive oglase, kot so kuponi, pasice, pojavna okna itd. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo orodja, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno stran. Zato prikazani oglasi pogosto skrivajo osnovno vsebino spletnega mesta in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja po spletu. Poleg tega lahko nekateri vodijo do zlonamernih spletnih mest in celo zaženejo skripte, ki prenašajo / namestijo zlonamerno programsko opremo. Zato lahko že z enim samim klikom pride do tveganih okužb računalnika. Poleg tega potencialno neželeni programi zbirajo informacije, ki običajno vključujejo osebne podatke. Geolokacije, naslovi internetnega protokola (IP), obiskani URL-ji spletnih mest, ogledane strani, iskalne poizvedbe, pritiski tipk in drugi zbrani podatki se kasneje delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki zasebne podatke zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Prisotnost aplikacij za sledenje podatkov lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Znano je tudi, da nekateri PUP-i v ozadju zlorabljajo sistemske vire za izvajanje različnih nalog (npr. Za pridobivanje kriptovalut). Prisotnost teh programov lahko znatno zmanjša splošno delovanje sistema. Zaradi tega je treba vse potencialno neželene programe takoj odpraviti.

Povzetek grožnje:
Ime Virus »Izbrani ste bili za testiranje iPhone 9«
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Obstaja veliko prevara, podobnih 'Izbrani ste bili za preizkus iPhone 9'. Na primer, Izbrani ste bili za sodelovanje v anketi , Darilna kartica Amazon , Ne prezrite tega opozorila sistema Windows , Windows je zaznal potencialne grožnje v vašem računalniku in mnogi drugi. Čeprav »Izbrani ste bili za preizkus iPhone 9« ponuja darilo, večina prevar trdi, da je sistem poškodovan, in skuša uporabnike zvabiti, da prenesejo ponarejene posodobitve / protivirusne programe ali pokličejo tehnično podporo in plačajo storitve, ki niso potrebne. . V vsakem primeru so te prevare namenjene le ustvarjanju prihodka za razvijalce. Potencialno neželeni programi imajo enake funkcije / namene in imajo veliko podobnosti. S ponujanjem 'uporabnih funkcij' poskušajo ustvariti vtis legitimnosti, vendar pa PUP-i, namesto da bi imeli kakršno koli resnično vrednost za običajne uporabnike, neposredno ogrožajo vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Nekaterih PUP-ov lahko brezplačno prenesete s svojih uradnih spletnih mest, vendar se zaradi pomanjkanja znanja in neprevidnega vedenja številni PUP pogosto vdrejo brez privolitve. Raziskave kažejo, da se številni mladiči množijo z vsiljivimi oglasi in zavajajočo tržno metodo, imenovano »združevanje« (prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo). Razvijalci se zavedajo, da uporabniki pogosto pohitijo s postopki prenosa / namestitve in preskočijo korake. Zato je 'v paketu' programska oprema skrita v nastavitvah 'Po meri / Napredno' ali drugih odsekih teh postopkov. Če preskočite korake za prenos / namestitev in kliknete različne povezave / oglase, pogosto pride do nenamerne namestitve potencialno neželenih programov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Ključ računalniške varnosti je previdnost. Zato bodite pozorni pri brskanju po internetu in prenosu / namestitvi programske opreme. Kibernetski kriminalci vlagajo veliko sredstev v vsiljivo oblikovanje oglasov. Zato se večina zdi legitimna. Kljub temu jih je enostavno ločiti, saj vsiljivi oglasi vodijo do iger na srečo, pornografije, anket in drugih dvomljivih spletnih mest. Če pride do teh preusmeritev, takoj odstranite vse dvomljive programe / vtičnike brskalnika in zagotovite, da so obiskana spletna mesta zakonita. Poleg tega natančno analizirajte vsak korak (zlasti nastavitve »Po meri / Napredno«) postopkov prenosa / namestitve in onemogočite vse dodatno vključene programe. Prav tako vam svetujemo, da se izogibate uporabi prenosnikov / namestitvenih programov tretjih oseb, saj jih storilci kaznivih dejanj monetizirajo s promocijo prevarantskih aplikacij. Programsko opremo je treba naložiti samo iz uradnih / zaupanja vrednih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos.

Besedilo, predstavljeno na spletnem mestu s prevarami »Izbrani ste bili za preizkus iPhone 9«:

was ist eine handbremsen app

ČESTITAMO!
Naključno ste bili izbrani za preizkus novega iPhone 9 (prihaja leta 2018)!
Še vedno so potrebni dodatni preizkuševalci: 13


To ni šala! Vabljeni, da preizkusite naš popolnoma novi iPhone 9, preden bo razdeljen javnosti. Iščemo še (30) uporabnikov za povratne informacije, s katerimi bi ta telefon postal najboljši iPhone doslej.

Če se želite pridružiti naši zasebni testni skupini, morate odgovoriti na štiri spodnja vprašanja.

V zahvalo vam bomo iPhone X 128 GB poslali popolnoma brezplačno! Zaloge so omejene, zato odgovorite hitro, ukrepajte ZDAJ!


Čestitamo! Upravičeni ste do vstopa v zasebno testno skupino!
Kliknite spodnji gumb, da dobite brezplačni iPhone X. To je majhna zahvala za sodelovanje v anketi.

Videz prevare »Izbrani ste bili za testiranje iPhone 9« (GIF):

Ti

Druga različica te prevare 'ČESTITAMO! Naključno ste bili izbrani za preizkus novega iPhona 8 ':

test iphone8 prevara

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Ti

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

windows 10 dual monitor funktioniert nicht

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje vas

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje vas(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'bili ste izbrani za testiranje iphone 9', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje vasOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje vas

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'bili ste izbrani za testiranje iphone 9', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

wie man die Suche loswird

Odstranjevanje vas

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje vasOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'ste bili izbrani za testiranje iphone 9', lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

wie kann man unter linux zippen

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'bili ste izbrani za testiranje iphone 9', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa »bili ste izbrani za testiranje iphone 9« iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'ste bili izbrani za testiranje iphone 9' ali njegovem odstranjevanju, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije